Even wachten... PIZZA!

Vandaag had ik zoveel trek in een pizza!

Een 'normale' pizza uit de supermarkt zit er voor mij niet in vanwege alle ingrediënten die deze bevatten. Dus mijn zoektocht naar de ideale pizza ging van start en met succes!

 

 

Ingrediënten (voor 1 pizza):

- Glutenvrije pizzabodem

- Biologische tomatensaus

- Parmaham

- Lactose-vrije mozzarella in plakken

- Pesto 

- Oregano

- Handje rucola

- Paar cherrytomaten gehalveerd

 

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 210 graden.

Ik heb een glutenvrije pizzabodem gebruikt welke ik in een gezondheidswinkel heb gekocht. Vervolgens heb ik hier biologische tomatensaus op gesmeerd. Uiteraard kun je ook zelf tomatensaus maken, maar ik had deze pot nog in mijn kast staan. Daarna heb ik wat oregano kruiden over de tomatensaus gegooid. Vervolgens beleg je de pizza met de plakken mozzarella, cherrytomaten en de parmaham. Ik heb zelf een halve bol mozzarella gebruik voor mijn pizza. Doe de pizza in de oven voor ongeveer 10 minuten. Na 10 minuten haal je de pizza uit de oven en besprenkel je deze met pesto en wat rucola. Enjoy!!!



* de pesto die ik heb gebruikt is van TerraSana en bevat alleen natuurlijke producten, namelijk: extra vierge olijfolie*(30%), Basilicum* (37%), Walnoten*, Cashewnoten*, Pijnboompitten*, Zeezout. * = van biologische landbouw.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
  • #1

    Rianne (vrijdag, 13 maart 2015 20:07)

    Ziet er goed uit Kim!! :) Even een vraagje..waar koop jij de lactose vrije mozzarella?

    Groetjes Rianne

  • #2

    gezondegeest (zaterdag, 14 maart 2015 10:03)

    Hoi Rianne,

    Bedankt voor je berichtje :-) Ik koop deze bij de Jumbo, het merk is MinusL.
    Ze hebben van dat merk nog veel meer lactose vrije producten.
    Fijn weekend!

    Groetjes, Kim

  • #3

    Rianne (donderdag, 19 maart 2015)

    Oke thnx!! Ga ik daar eens even kijken binnenkort!

    Groetjes!