Vrolijk Pasen!

 

 

 

Vandaag stond ik alweer vroeg in de keuken om een glutenvrij bladerdeeg hapje met ei en geitenkaas te maken. Heerlijk!

En naast dit lekkere ontbijt is ook de zon nog eens heerlijk gaan schijnen. 

Dat betekent lekker naar buiten toe om een frisse neus te halen en te genieten van deze prachtige dag.

 

Ik wens jullie allemaal hele fijne paasdagen!


 

Recept:

  • Verwarm de oven voor op 210 graden.
  • Maak van glutenvrij bladerdeeg een bakje en zorg dat deze stevig omhoog blijft staan.
  • Breek een ei en giet deze in het bladerdeegbakje. Zorg ervoor dat de dooier heel blijft.
  • Strooi wat kruiden, zout en peper over het ei.
  • Beleg het ei eventueel met wat geitenkaas of pancetta. 
  • Zet het geheel ongeveer 20 minuten in de oven.

Reactie schrijven

Commentaren: 3
  • #1

    Stephanie (zondag, 05 april 2015 11:28)

    Heerlijk! Waar staat het recept?

  • #2

    Elsje van Ooijen (zondag, 05 april 2015 11:58)

    Ziet er weer goed uit lieverd!
    Vrolijk Pasen gewenst!
    X

  • #3

    gezondegeest (zondag, 05 april 2015 20:06)

    @ Stephanie; ik heb het recept toegevoegd aan bovenstaand bericht. Het is echt super lekker en makkelijk om te maken. Laat het me even weten als je het ook hebt gemaakt, ik ben benieuwd wat je er van vind!

    @ Elsje; Bedankt voor je lieve bericht! Jullie ook een hele fijne pasen! X